0

1st seen on Monday, Nov. 27th: I get 11 UV on this answer. But the top menu > achievements shows +100 (10*10). I go to the profile > tabs > activity > my profile and the reputation / tab doesn't match the menu / achievements.

This is not about asking for the 10 points, of course, I couldn't care less. Just wonder if someone has seen this before or faced the same issue.

This happens on PC (tested with Firefox / Opera / Edge) or cellphone (iPhone) or digital tablet (Android). Note that the "Nice Answer" badge was awarded before the +100 points (I had seen it, and it triggered me, so I started to search around).

Searching meta has not been fruitful nor successful. Many related, but linked to posts where deleted items are involved, and the total involves many posts.

See this screenshot: +100 in achievements / +110 in reputation tab (total +120 is accurate when looking at the question though) screenshot

7
  • You might want to just watch the existing meta.stackexchange post but yeah, it happened to me yesterday as well.... Just call it 'surprise rep' :P
    – Tinkeringbell Mod
    Nov 28 '17 at 9:38
  • 1
    I'm voting to close this question as off-topic because this is a problem on more sites, not just ours. There's already a post on meta: meta.stackexchange.com/questions/303760/…
    – Tinkeringbell Mod
    Nov 28 '17 at 9:39
  • Ok, got it better reading the post timeline: interpersonal.stackexchange.com/posts/7271/timeline (may worth adding a capture to the question)
    – Tensibai
    Nov 28 '17 at 9:44
  • hm... I might not be clear enough on that one, or I'm all messed and don't get it... achievements box shows +110 (and that's what I really got in rep change) -> seems accurate. Reputation tab shows +120 (110 + 10) -> seems wrong and should show +110. Timeline shows +120 (110 + 10) -> seems wrong too. IF it's a bug (in the system), it seems different from what I've found on SE so far. Bad wording in my Q or bug in my brain? ^^
    – OldPadawan
    Nov 28 '17 at 10:05
  • interpersonal.stackexchange.com/users/455/… <- Maybe the first upvote date being before 12:00 may have play a role in the achievement dropdown glitch
    – Tensibai
    Nov 28 '17 at 10:14
  • So you're actually missing 10 rep point in your overall reputation now? Weird, because I noticed the same thing yesterday (box and tab not matching)... but I only noticed because my rep got over 9700 and I didn't get a notification....
    – Tinkeringbell Mod
    Nov 28 '17 at 10:29
  • @Tinkeringbell : yep, and that's why I found it weird/bug-ish. I know there had been many issues for long now (tab/box), but never heard of one like that, where the number shown (12 / 110 + 10) exceed the rep gained (110 / 100 + 10).
    – OldPadawan
    Nov 28 '17 at 10:50
1

I don't really see how this is a different bug than the one that Tinkeringbell linked you to on MSE.

Your top bar missed out on one upvote that you got during the hour or two that the reputation changes weren't being sent to the top bar... so it says +100 instead of +110. I'm guessing it's the upvote at 18:23 that's missing as that coincides with the time frame of my missing top bar upvotes.

The +120 is for that question in total, not for a specific date, so it's the actual 110 from yesterday along with an additional +10 from today.

The end result is the same - it's only a top bar reporting bug. Your actual reputation is unaffected.

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .